palpal

Višković prekinuo izolaciju ali ne i Omertu

Samo 4 dana nakon što je iz Vlade saopšteno da je premijer navodno zaražen korona virusom, Radovan Nejaki Višković izašao je iz izolacije, suprotno pravilima koje su on, njegova Vlada i vladina tijela usvojili, te  krenuo sa stranačkim predizbornim aktivnostima, obilazio mjesto velikog zločina na Igrištima, gdje se vrši ekocid, gola sječa šume, te pere ogroman javni novac preko Olimpijskog centra Jahorina.

Ne znam da li Višković preuranjenim izlaskom ugrožava zdravlje načelnika Vlasenice Miće Kraljevića, te čelnike Olimpijskog centra, druga Ljevnajića i Eleka, trebalo bi priupitati doktora emeritusa Vasić dr Kostadina, da nije mijenjao kakav Pravilnik koji je ostao iz doba Zeljkovića, i da li je Radovan Nejaki malo poranio sa kampanjom.

Univerzalac Nedeljko Elek je toliko vrijedan da sve stiže, pošteno da „investira“ milione na Jahorini, kontroliše restoran u Beogradu, vodi Konzulat Bjelorusije, sada siječe po Vlasenici, te se stara o Gasu Srpske i vrši gasifikaciju, od kako ga je Dodik postavio za direktora i ovog preduzeća, a vjerujem da će u kampanji biti bratskog ruskog gasa od Novog Grada do Trebinja. Ako Dodik ne utanači sa Putinom, kao što onomad poskupi gas iako je posle posjete Moskvi tvrdio da neće, onda će Elek sa Lukašenkom, jer iz Konzulata Bjelorusije ima direktna linija sa Minskom a braća Bjelorusi nisu nikad bili škrtice da pomognu u nevolji ako zagusti.

Gdje Elek dođe tu trava više ne niče, i gledajući kako je isjekao Igrišta pomislio sam u sebi kako je sretna parcela koju zaobiđe. Uskoro ću objaviti više detalja o hiljadama kubika oblovine koja je posječena i novoj namjeri Eleka i kompanije na vlasti da isisavaju i peru nove desetine miliona maraka narodnog novca na propale predizborne projekte i propagandu.

Višković je prekinuo izolaciju, ali nije OMERTU, mafijaški zavjet ćutanja. Već najmanje dvije nedjelje ne želi da se oglasi i odgovori šta se dešava u Alumini i zašto je učestvovao u kriminalnom posku otimanja i predaje Fabrike glinice Birač PAVGORDU, kako je Rudnik željezne rude Ljubija prodao virtuelnoj jevrejskoj kompaniji nakon Dodikove posjete Izraelu, uz saglasnost američke ambasade kako potvrdi Zotov, a čija firma nema ni svoju kancelariju, i drugim kriminalnim radnjama zbog kojih bi u svakoj uređenoj državi dobio doživotnu robiju.

Višković je dao dinar da uđe, a sada bi dao 3 da izađe, kad je dobro omrsio brkove, ali ne može jer se iz Mafije ne izlazi lako, i zato se drži OMERTE. Možda je prekine kao svjedok saradnik i pokajnik, u nekom sudskom postupku, ako se zarobljene institucije oslobode jednoga dana a pravna država ponovo zaživi na ovim prostorima.

 

Nebojša Vukanović