palpal

Вишковић прекинуо изолацију али не и Омерту

Само 4 дана након што је из Владе саопштено да је премијер наводно заражен корона вирусом, Радован Нејаки Вишковић изашао је из изолације, супротно правилима које су он, његова Влада и владина тијела усвојили, те  кренуо са страначким предизборним активностима, обилазио мјесто великог злочина на Игриштима, гдје се врши екоцид, гола сјеча шуме, те пере огроман јавни новац преко Олимпијског центра Јахорина.

Не знам да ли Вишковић преурањеним изласком угрожава здравље начелника Власенице Миће Краљевића, те челнике Олимпијског центра, друга Љевнајића и Елека, требало би приупитати доктора емеритуса Васић др Костадина, да није мијењао какав Правилник који је остао из доба Зељковића, и да ли је Радован Нејаки мало поранио са кампањом.

Универзалац Недељко Елек је толико вриједан да све стиже, поштено да „инвестира“ милионе на Јахорини, контролише ресторан у Београду, води Конзулат Бјелорусије, сада сијече по Власеници, те се стара о Гасу Српске и врши гасификацију, од како га је Додик поставио за директора и овог предузећа, а вјерујем да ће у кампањи бити братског руског гаса од Новог Града до Требиња. Ако Додик не утаначи са Путином, као што ономад поскупи гас иако је после посјете Москви тврдио да неће, онда ће Елек са Лукашенком, јер из Конзулата Бјелорусије има директна линија са Минском а браћа Бјелоруси нису никад били шкртице да помогну у невољи ако загусти.

Гдје Елек дође ту трава више не ниче, и гледајући како је исјекао Игришта помислио сам у себи како је сретна парцела коју заобиђе. Ускоро ћу објавити више детаља о хиљадама кубика обловине која је посјечена и новој намјери Елека и компаније на власти да исисавају и перу нове десетине милиона марака народног новца на пропале предизборне пројекте и пропаганду.

Вишковић је прекинуо изолацију, али није ОМЕРТУ, мафијашки завјет ћутања. Већ најмање двије недјеље не жели да се огласи и одговори шта се дешава у Алумини и зашто је учествовао у криминалном поску отимања и предаје Фабрике глинице Бирач ПАВГОРДУ, како је Рудник жељезне руде Љубија продао виртуелној јеврејској компанији након Додикове посјете Израелу, уз сагласност америчке амбасаде како потврди Зотов, а чија фирма нема ни своју канцеларију, и другим криминалним радњама због којих би у свакој уређеној држави добио доживотну робију.

Вишковић је дао динар да уђе, а сада би дао 3 да изађе, кад је добро омрсио бркове, али не може јер се из Мафије не излази лако, и зато се држи ОМЕРТЕ. Можда је прекине као свједок сарадник и покајник, у неком судском поступку, ако се заробљене институције ослободе једнога дана а правна држава поново заживи на овим просторима.

 

Небојша Вукановић