palpal

Više prijetnji smrću prijavljeno policiji

U proteklih nekoliko dana dobio sam na stotine prijetećih i uvredljivih poruka, izrazito neprijatnog sadržaja sa teškim psovkama u uvredama na moj, ali i na račun moje porodice. Navikao sam na svakodnevne uvrede, napade i poniženja, ne obraćam puno pažnju na fejsbuk ratnike, ali moram priznati da sam se baš neprijatno osjećao nakon više poruka i prijetnji u kojima se meni i članovima moje porodice prijeti likvidacijom, kljanjem, ubistvom i rafalima.

 

 

U više poruka koje sam dobio od radikalnih ekstremista i vjerskih fanatika bez uvijanja i zadrške  prijeti se ubistvom, klanjem i sačekušom, sve sam dokumentovao i prijavio Upravi kriminalističke policije Policijske uprave Trebinje MUP Srpske i Okružnom tužilaštvu u Trebinju. Očekujem da će policija brzo reagovati, uhapsiti i procesuirati počiinioce koji ne kriju svoj identitet već javno prijete i na to su ponosni.

Za sve krivim pojedine sarajevske medije koji su objavili lažnu vijest da sam ja autor video snimka iz Pljevalja u kome se kaže da „Turci iz Sarajeva idu u Pljevlja da glasaju za Mila i DPS“, iako je svima jasno da sam ja samo „šerovao“ i podijelio video snimak koji je ranije objavljen, i da nisam njegov autor. Na taj način, sramnom podvalom i objavama stavili su mi metu na čelo, bez ijednog razloga, istovremeno šireći jezik mržnje nazivajući Srbe nekakvim klerofašistima, nacistima, četničkim falangama, manijacima koji orgijaju..

Milo Đukanović uspio je da ujedini sve Bošnjake, a političari, mediji, intelektualci, univerzitetski profesori i  pojedinci utrkuju se u pokušaju da odbrane diktatora i tirjanina koji više od 30 godina vlada Crnom Gorom, koji je proglašen za najkorumpiranijeg lidera na svijetu, koji je kriminalizivao državu i odgovoran je što mafija i organizovane kriminalne grupe iz Crne Gore stoje iza najveće mreže trgovine narkoticima u Evropi, truju djecu i omladinu širom Evrope. Kad ga ovako vole i brane, predlažem da Mila umjesto Bakira izaberu za predsjednika Federaciji ili člana Predsjedništva BiH, pa neka ih usreći izmještajući centar trgovine kokainom iz Podgorice u Sarajevo.

Prosto je nevjerovatno sa koliko strasti, šovinizma i antisrpske histerije brojni bošnjački mediji i političari brane diktatora i mrze svaki uspjeh, pobjedu i skidanje jarma sa vrata srpskog naroda, iako se dva nacionalna Crnogorca i jedan Albanac nalaze na čelu tri pobjedničke partije na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

 

Nema napretka, istinskog suživota i pomirenje bez lustracije, katarze medija, sve dok sa scene ne odu ne samo korumpirani političari i lažni ulzranacionalisti koji opstaju na podizanju tenzija, već i novinari koji su dio mreže i nakaradnog sistema.

 

Nebojša Vukanović