palpal

Вила са базеном, станови и аутомобили Миладина Радовића, првог поштара Српске

Како сам и најавио, данас објављујем луксузну вилу са базеном коју је уз ријеку Дрину у мјесту Факовићи подигао директор Пошта Српске Миладин Радовић, кадар Уједињене Српске разјединитеља Ненада Стевандића. Вила је, по обичају и традицији моћника и политичара на власти, ограђена високим бедемима и оградом, ваљда да би се оградили од народа и потлачених кметова, сачували интиму и уживали у раскоши и луксузу.

Друг поштар и директор Радовић купио је и скроман станчић, нешто мањи од 100 квадрата површине у новој згради у центру Братунца, али га није укњижио на себе већ на сестру Мају, бојећи се да не претјера, те је појачао возни парк аудијем А8.

Његов први комшија је начелник Братунца Срђан Ранкић, некада коалициони партнер а сада љути политички противници који једни другима ломе главе. И док је Ранкић начелник свега годину и пар мјесеци, поштар Радовић је раније засјео у фотељу, без икаквих референци и образовања, па је логично да је први одабрао и пронашао добру локацију уз Дрину, а да су му се придружили други кадрови Партије и режима.

 

Ускоро настављамо путопис о раскошу и луксузу наших моћника, директора, политичара, а на линку испод погледајте вилу Миладина Радовића..

 

Вила компике Срђана Ранкића и изјава којом начелник Братунца признаје да је њен власник..

https://youtube.com/shorts/mZPsGSCtBCs?feature=share

 

Небојша Вукановић