palpal

Veliko HVALA gradonačelniku Ljubiši Petroviću na lijepim riječima i podršci

Portal Dešavanja u Bijeljini prenio je u cjelosti status sa „Facebook“ stranice gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, koji je napisao povodom otvaranja Kancelarije Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića u Bijeljini. Veliko i najiskrenije hvala od srca Ljubiši Petroviću na lijepim riječima i podršci, a nadamo se da će zajednička borba dati rezultat da se na  izborima u oktobru dogoditi jedna velika pobjeda, kakva je bila u Bijeljini u jesen 2020. godine.

Fejsbuk status Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića prenosim u cjelosti:

 

„Politika i poštenje, ide li jedno sa drugim?

 

Rijetko, ali ima i takvih slučajeva, jedan od tih rijetkih je čovjek kojeg neizmjerno cijenim i koji mi je po pitanju borbe protiv kriminala i korupcije jedan od uzora, taj čovjek je Nebojša Vukanović.

Hrabrost ovog čovjeka u vremenu kriminala i tajkuna je neizmjerno velika. Oličenje poštenja i nepotkupljivosti kada se ljudi kupuju za sitniš je ideal koji mnogi ne mogu dostići jer nemaju to što ima ovaj čovjek, to što on ima se ne kupuje, ne pronalazi, ne stiče, to je ono što se godinama dokazuje.

Često pratim Vukanova obraćanja, slušam ga, snaga te naracije i sugestivnost u komunikaciji je nešto što krasi velikog govornika, a opet najveća jačina te izgovorene riječi jeste ISTINA!

 

Nikada Vukanoviću nisam to rekao, ali evo sada ću javno, često kada sam u crkvi i palim svijeće za najvoljenije sjetim se i Vukana i pomolim se za njega, za njegovu bezbjednost, sjetim se koliko često prelazi kilometre puta sam, bez vozača, u svom autu, a odlično znam koliko obaveza ima i gdje sve stiže!

Brate Vukane rekao sam ti da te vidim na mjestu jedne od najviših funkcija u našoj zemlji, a pošto si odustao od kandidature za najviše pozicije onda ja lično bih najviše volio da te vidim na mjestu ministra policije, nema boljeg čovjeka za tu poziciju.

Težak je put Vukane pred nama i znaš to i ti sam, moju podršku imaš!

Čestitam tebi i tvojoj stranci i današnje otvaranje novih prostorija u Bijeljini, neka je sa srećom i samo naprijed!

Neka bude borba neprestana, neka bude što biti ne može a to je da zavladaju PRAVDA I RED!“

 

Ljubiša Petrović

 

Dešavanja u Bijeljini