palpal

Večeras u Prijedoru sa 3 doktora, podrška Goranu Predojeviću

Odmah posle završetka sjednice Narodne skupštine Republike Srpske otišao sam u Prijedor, i proveo lijepo veče u gradu na Sani. Hvala domaćinima i Prijedorčanima na vrlo srdačnom dočeku, i naravno da je ključni cilj posjete podrška dr Goranu Predojeviću, kandidatu opozicije za gradonačelnika Prijedora.

Družio sa Prijedorčanima, šetao gradom, ali imao prijatno druženje i razgovor sa tri mlada uspješna ljekara, dr Ljubišom Petrovićem, dr Majom Dragojević Stojić i dr Goranom Predojevićem. Atmosfera u gradu je odlična, dr Predojević je optimista, a važno je samo da Prijedorčani iskoriste svoje pravo glasa i masovno izađu na birališta, pobjeda opozicije je zagarantovana.

Po prvi put i ja sam se pojavio na nekom bilbordu, i iskreno, bez imalo zadrške, podržavam Gorana Predojevića, koji je odmjeren, obrazovan mlad čovjek na svom mjestu, odlično rješenje za gradonačelnika Prijedora.

Uskoro ću, za vikend, ponovo do Prijedora, a iskreno se nadam da su građani svjesni gdje nas vlast vodi, da će prihvatiti apel i glasati za dr Predojevića, jer bi to bio veliki iskorak i nada za sve u Republici Srpskoj koji se bore i priželjkuju prijeko potrebne pregovore.

Pogledajte kratak video prilog iz Prijedora….