palpal

Večeras tribina od 19 u Bileći, u četvrtak centralna tribina u Trebinju

Sinoć je bila nezaboravna tribina i veče u Nevesinju, a bez pretjerivanja vjerujem da je ovo jedinstven politički događaj, da narod gotovo dva sata sluša i otvoreno razgovara sa kandidatima, razmenjuje energiju i pruža iskrenu podršku. Još jednom hvala Nevesinjcima, koji su uprkos kiši i lošem vremenu masovno došli na našu tribinu da nam daju podršku, a hvala od srca i mojim saborcima koji su bili sjajni, imali odličan i nadahnut nastup, djelovali kao pravi mladi i obrazovani tim, svojim nastupom ponovo oduševili i fascinirali Hercegovce.

Vjerujem da će večeras i Bilećani biti na visini zadatka i da će, uprkos kiši i lošem vremenu, biti ispunjena Kino sala Doma kulture „Jefto Dedijer“. Tribina počinje večeras od 19 časova a domaćin je naš Obrad Samardžić.

U četvrtak veče od 19 časova je završna centralna tribina Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u Pozorišnoj sali Kulturnog centra u Trebinju, kojom završavamo kampanju. Na završoj tribini u Trebinju, pored kandidata za narodne poslanike iz Hercegovine, predstaviće se i nosioci naše Liste za pravdu i red iz drugih izbornih jedinica.

Neka bude borba neprestana do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović