palpal

Vatreni poljubac i prirodni blud

Koliko strasti, emocija i žara u vatrenom poljupcu O. Petrovića i Milorada Dodika! Sve okolo je prštalo i gorilo, i ne vjerujem da je Obren u skorije vrijeme ovako strasno i snažno zagrlio i poljubio neku od svojih ljepših polovina. Neko će pomisliti da se radi o protiv prirodnom bludu, ali griješe jer je izliv emocija potpuno prirodan, normalan i očekivan. Dodik kao magnet privlači svo smeće i otpad, pa ne treba nikog da čudi što je usisao Obrena, Stevandića, Banjca i ostalo smeće, kriminalce i udbaške strukture iz SDS-a i opozicije. Za sada je nejasno da li će se Cicko i Mićo Mićić odazvati na Obrenov zov na kolektivnu ljubavnu seansi.

Dodik sada sprovodi plan gušenja svih grupa i stranaka oko sebe koje potpuno ne kontroliše, i koje bi mogle da ga ugroze. U toku je proces podjele ili preuzimanja SDS-a i DNS-a. Prvo Dodik pokušava da na čelo ovih stranaka dovede Obrena Petrovića i Nedeljka Čubrilovića, a ukoliko mu to ne pođe za rukom onda će doći do cijepanja ovih stranaka i prevođenja kontrolisanih struktura pod okrilje Mafije i SNSD-a. Dobar dio preći će u pouzdanu filijalu SKC, Skupinu Konja iz Crkvene Nenada Stevandića, a dio će vremenom napraviti prirodnu fuziju sa SNSD-om. Cilj je sve stranke spustiti ispod 10 procenata, kako bi Mafija na vlasti vladala vječno bez ograničenja.

Zloupotrebljavajući sve zarobljene institucije Dodik i SNSD rastu kao maligni tumor crpeći sve zdrave strukture u društva. Pitanje je hoće li maligni tumor SNSD sa metastazama, Obrenom, Vasićima i Stevandićima, uništiti Republiku Srpsku, ili će se narod nekako odbraniti od velikog zla koje ga je napalo. Teške bolesti se ne liječenje andolima, i zato su potrebni radikalni potezi kako bi se zlu stalo u kraj.

Nebojša Vukanović