palpal

Uvrijedio im predsjednika – nova Prijava SNSD-a CIK BiH

Da se režim jako uplašio rezultata izbora u oktobru, i da najviše strahuje od novih i zdravih snaga, slobodnih i neucijenjenih ljudi, pokazuje i druga prijava koju je vladajući SNSD podnio CIK-u BiH protiv naše Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića. U prijavi SNSD navodi da sam u gostovanju u emisiji Puls na BN televiziji kod Suzane Rađen Todorić 12. maja uvrijedio njihovog predsjednika i lažnog oca nacije nazivajući ga uzurpatorom, te njegove satelite Nenada Stevandića i Dragana Čavića.

SNSD traži od CIK-a da se kaznimo ja i Lista za pravdu i red jer sam odgovarao na pitanja novinarke, te govorio o očekivanjima od opštih izbora u oktobru. Režim očito smatra da bi političkim protivnicima trebalo ušiti usta i svezati ruke dok ne prođu izbori, a da oni imaju pravo da kupuju glasove narodnim parama, ucjenjuju i vrše pritisak na građane, te izvlače novac iz javnih preduzeća i ustanova, vrše partijska zapošljavanja i ostale vrste zloupotreba kako bi došli do glasova.

Njihova drskost, licemjerstvo i bezobrazluk nemaju granice i očito da imaju cilj da besmislenim prijavama i tužbama oduzmu što više vremena te opstruišu našu borbu za promjene, pravnu državu, istinsku slobodu, pravdu, red i život dostojan čovjeka za svakog građanina. CIK BiH trebao bi odbaciti neosnovane prijave, jer je jasno kakva je namjera njihovog autora, gušenje demokratije i pritisak na političke protivnike, ali je ključna stvar da je CIK BiH danas potvrdio prijavu Za pravdu i red – listi Nebojše Vukanovića i da izlazimo na izbore, i da režimu nije pošlo za rukom kao 2016. godine da nas eliminiše.

 

Njihove prijave su i dobre jer pokazuju javnosti koliko se plaše nas i rezultata izbora ali tu im puno ne mogu pomoći, jer i ja bih se plašio da sam na njihovom mjestu posle svih zlodjela počinjenih sopstvenom narodu u proteklih 20 godina.

 

Nebojša Vukanović