palpal

Upozorenje PU Zvornik

Prenosim u cjelosti Dopis i upozorenje koje je MUP-u Srpske i Policijskoj upravi Zvornik dostavio Slobodan Vasiljević nakon puštanja na slobodu Slaviše Juroševića, koji je prošle godine pokušao da ga likvidira brutalnim premlaćivanjem.

 

PU ZVORNIK

Dostaviti:

-Nacelniku Sektora policije

-Nacelniku SKP

-Nacelniku Zandarmerije

-Zamjeniku nacelnika

I nacelniku PU Zvornik

Postovani,

Vjerujem da vam je svima poznato da je prije dva dana na slobodu pusten Slavisa Jurosevic, placeni ubica koji je sa sedmoclanom kriminalnom grupom organizovao moje ubistvo a po nalogu kriminalca Rajka Dukica. Posledice tog zlocina i danas osjecam.

2016. godine obratio sam se PU Zvornik i prijavio Rajka Dukica, Slavisu Jurosevica i ostale da mi prijete ubistvom. U toj prijavi stoji da su mi prijetili „lomljenjem lobanje metalnim cijevima“ jer to je njihova dugogodisnja matrica. (Slucaj Mimic) Vi kao Policijska uprava niste nista preduzeli kako bi me zastitili. I vi to dobro znate. Sve sto sam ja 2016. prijavio desilo se 2019. Na nacin kako sam opisao u svojoj prijavi.

Sada kad su na slobodi i nalogodavac i organizator postoji realna opasnost da ce dovrsiti ono sto nisu 02.06.2019. pa trazim od vas da preduzmete sve mjere i radnje koje su u vasoj nadleznosti kako bi zastitili mene i clanove moje porodice.

Tokom jucerasnjeg dana podnio sam prijavu PS Vlasenici ciji su sluzbenici odmah reagovali a danas cu to uraditi i u PS Sekovici jer moja porodica je nastanjena u ovoj opstini.

Srdacan pozdrav

Slobodan Vasiljevic