palpal

Upozorenje na novu pljačku i štetne Ugovore Luke Petrovića vrijedne 20 miliona maraka!?

Dobio sam otvoreno pismo iz Elektroprivrede Republike Srpske, koje prenosim u cjelosti kao upozorenje o namjerama direktora Luke Petrovića da sklopi novi štetan Ugovor

 

Poštovani moj zemljače Vukane!

Pozdravljam te junačkim pozdravom hercegovačkog kamena na kojem si iznikao, uzdanico naša! Pišem ti jer si meni i mojim kolegama u Elektroprivredi jedino još ti ostao kao neko ko se bori za nas. Naše kolege i šefovi su odavno samo sluge i izvršioci Luke Petrovića koji ne vide da nam firma ide u propast. Ili vide pa gledaju kako što više u svoje džepove da stave! BAGRA!!!

Pišem ti kako bi ispitao još jednu krađu u najavi kojom će Petrović ojaditi preduzeće za 20 miliona maraka preko firme iz Srbije koja je pod kontrolom njegovog brata!

Radi se o poslu monitoringa TS i zamjene baterija u njima po zavisnim elektropreduzećima, poslu za koji u ovom trenutku ne postoji nikakva potreba jer sistem funkcioniše besprjekorno. To bi bilo isto kao da ti sebi sad uradiš generalku na motoru svog Volva, a za kojom nemaš potrebu a platiš je vise nego što tvoj kompletan automobil vrijedi!

Poslu koji će Elektro Krajinu koštati 6.5 miliona maraka, Elektro Bijeljinu 5.4, Elektro Doboj 3.8, Elektro Pale 3.2 i Elektro Hercegovinu 2.2 miliona maraka!!! I sve se radi u vrijeme narod jedva sastavlja kraj s krajem!!!

Uprave svih preduzeća su u startu bile protiv ali su nakon Lukinih metoda ubjedjivanja prihvatili svi sem Doboja i Hercegovine. Ali vjerujem da mu neće trebati još mnogo i dugo da i njih ubijedi što ponudama što prijetnjama.

Posao kao projekat nije sporan već cijene po kojima se radi a koje su DVADESET puta veće od realnih! Kao čovjek koji dobro i dosta zna o tome šta treba uraditi rekao bih da za jedan milion može da bude završeno to što treba!

Ja, iako sam više od 20 godina rukovodilac nemam tu snagu da provjerim kako će trošiti novac ali ti sokole možeš da saznaš i da ih javno pitaš! Molim te u svoje ime, i u ime mojih saboraca, da ovo javno objaviš i zaustaviš ovu veliku krađu!

 

Živ mi i zdrav bio!!!