palpal

Umjesto da napokon zakaže sjednicu, Čubrilović pod rotacijama na partijskom roštilju

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović počeo je da se priprema za izbore naredne godine, jer vidi da su već skoro svi krenuli u preuranjenu kampanju iako je do izbora ostalo više od godinu dana, a zagrijavanje je počelo partijskim roštiljom za probrane članove DRPOS-a.

Sa novom luksuznom limuzinom „Audi A5“, sve sa rotacijama, Čubrilović je došao do Goranskog jezera kod Doboja, kako bi provjerio da li je roštilj bio dobro spremljen, te održao partijski govor probranim članovima svog DRPOS-a, jedne u nizu ekspozitura SNSD-a.

Pitanje je zašto Čubrilović i na ovaj način zloupotrebljava položaj, koristi službenu limuzinu za partijske aktivnosti, umjesto da priprema sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske, koje nema dva mjeseca.

Poslanici hoće i moraju da rade, i sramota je što nema zasjedanja i rasprava, iako znam da bi vlast zatvorila Narodnu skupštinu Srpske da sjednica nema nikako ili da budemo zatvoreni za javnost. Poruka za Čubrilovića je da umjesto roštilja i govora, počne da sprema materijale za Narodnu skupštinu Republike Srpske, jer narod nas plaća da radimo i rješavamo probleme, natjeramo Vladu i ministre da nam polože račune, a ne da roštiljamo, sunčamo se i držimo govore.

 

Nebojša Vukanović