palpal

УЛТИМАТУМ Павловићу – ОСТАВКА ЦИК-у БиХ сутра до 16:00 или креће канонада!

Недопустиве су подмукле игрице и поигравања са народом и јавности СНСД-а, Далибора Павловића, Милорада Додика и осталог неморалног политичког шљама. И док са једне стране глуме моралне вертикале и подносе фиктивну оставку у јавности због великог притиска након скандала и шокантних фотографија дрогираног и пијаног градоначелника Приједора, са друге стране Додик и Павловић играју игре иза кулиса, организују протест подршке и не шаљу писмену оставку Централној изборној комисији БиХ.

Срамно је што СНСД на силу приморава и понижава своје чланове и активисте, чак и професоре и наставнике у школама, да дођу на скандалозни протест подршке Павловићу, и покушавају да изиграју народ, свјесни да ће на ванредним изборима бити потучени до ногу и схватити какво је расположење народа.

Павловић се може поигравати са Додиком и рушити његов ауторитет, јер није поступио по његовом ултиматуму нити је 3 дана послије датог рока поднио оставку ЦИК-у БиХ, али ако сутра до 16 часова не пошаље ЦИК-у БиХ неопозиву писмену оставку суочиће се са таквом канонадом, обављивањем експлицитних шокантних фотографија и снимака да ни сам није свјестан шта га чека, а које ће додатно узнемирити јавност.

Нисам му ја Додик да се са мном поиграва и боље му је ујутро чим устане да напише, потпише и пошаље неопозиву писмену оставку, те је јавно објави, или од 16:01 објављујем садржаје који нисам желио раније да објавим чувајући оно мало што је остало његовог достојанства, не желећи да му додатно стављам со на рану, али ако се овако наставља грубо поигравати са народом и фингира оставку онда је заслужио да будем немилосрдан без трунке милости и саосјећања.

Павловић је сам себе снимао и фотографисао, свјестан је шта ће тек проузроковати ако се све то објелодани и угледа свјетлост дана, да од срамоте неће моћи изаћи на улицу, а не бити градоначелник, и зато му поручујем да добро размисли хоће ли поступити како сам му рекао или ће се горко покајати буде ли се поигравао, не са мном већ са Приједорчанима, народом и јавности које данима вуче за нос.

П.С. И док се Павловић након свега и даље премишља и покушава се спасити скуповима подршке које сам себи организује са Бурсаћем, аустријски канцелар Себастијан Курц поднио је оставку због спорних порука из 2016. године, које су више него бенигне кад се упореде са Павловићем или одговорним у афери „кисеоник“!

 

Небојша Вукановић