palpal

Укор дисиденту и фрустрације из младости

Видјела жаба гдје се коњи кују па и она дигла ноге! Тако и весели ген-сек владајуће Партије упорно али неуспјешно покушава да ме имитира, па не прође дан да не напише какву шврљотину  на својој „фејсбук“ страници. Тако је пред нову годину објавио па спонзорисао статус, како би достигао неколико хиљада прегледа са мојим именом, и критиковао колегу одборника Ђорђа Вучинића јер је пио пиће у пабу ноћ пред нову годину.

 

Иако су  фотографије и снимак Ђорђа у пабу настале око 21 час, у вријеме када је дозвољен њихов рад, Лука је одржао слово и јавну критику, мени и Ђолету, а за њим је објаву подебљао и њихов нови лажни сајт „Небојша Вукановић у огледалу“, покушавајући бити ироничан па је написао како сам био љут јер ме Вучинић није звао да пијемо пиће. Очито нису баш најбоље обавјештени јер ме Ђорђе био позвао да попијемо пиће ал сам имао госте и обавезе па нисам могао. Нове повезане објаве Луке и лажне страница „Небојша Вукановић у огледалу“ говоре ко суштински стоји иза сајта, пројекта и прљаве кампање! Колико мораш бити јадан и биједан, али фрустриран и оптерећен, да неовлаштено узимаш и користиш  име политичког противника како би привукао пажњу и добио на читаности.

Колико неко мора бити немоћан па да држи слово студенту што пије пиће са другарима у пабу, и то још представља као неку велику злоупотребу којом одборник тобоже шаље лош примјер и шири јавни неморал. Фрустрације из младости не треба лијечити у јавном простору, и то што је Лука у младости био асоцијалан, што је био одбачен од генерације и није имао са ким изаћи у град, што су га 2000 и неке након именовања на функцију тендер-ефендије ХЕТ-а ментори и локални мангупи учили у ресторану Сесто Сенсо како се правилно држи нож и виљушка, како се тихо „срка“ чорбица,  да није фино кошуљу упасати у тренерку и обути лаковане ципеле када се има важан састанак или носити боролете са чарапама у комшилуку, те како не треба службено ауто оставити на падини, као своју „128-цу“ да лакше зими упали без ручног сауга, не значи да се комплекси требају јавно показивати и лијечити на другима.

Ипак после Лукине објаве одржали смо хитан партијски састанак и донијели одлуку да се друг Ђорђе, или од милоште Ђорђије Вучинић, шеф Клуба одборника за правду и ред у Скупштини града Требиња, казни партијским укором и нову годину дочека код куће у кревету, те да смањи изласке у град, посебно са пријатељицама и обожаватељкама, јер то негативно утиче, изазива завист и фрустрације власти, што није коректно понашање опозиције.

 

Небојша Вукановић