palpal

Ухапшен Додиков савјетник Бранислав Окука након што је потегао пиштољ на Мома Мандића у центру Требиња

Портал БН телевизије јавља да се у центру Требиња данас догодио велики скандал, када је Бранислав Окука, кључни савјетник Милорада Додика који га прати на свим важним догађајима и скуповима, потегао пиштољ на Момчила Мандића, власника фирме МАНЦО. Инцидент се догодио на Тргу слободе испред хотела Централ у Требињу, а интервенисала је полиција, која је ухапсила Одлуку и спровела га у Полицијској станицу Требиња. Овај сраман инцидент, који је огледало режима, узнемирио је грађане Требиња.

Окука је опскурна личност, склон лажима, петљању и интриграма, веома је близак Срђану Миловићу, бившем директору РиТЕ Гацко са којим је извчачио новац на фирме блиске члановима његове породице, о чему сам детаљно писао а воде се и судски спорови. Иако га никада у животу нисам видио, а не да сам имао неки посао, у Београду се хвалисао и на многим мјестима причао како ми је тобоже нешто ваљао и да сам му дужан неке услуге, што наравно није тачно јер никад ни са ким из врха режима, па ни Окуком, нисам имао никакав контакт, а не неки разговор и услугу.

Претходно је Додик у свом Кабинету угостио Кика Клинцова, који је снимио видео и представио се као члан његовог тима, а сваки коментар је сувишан јер Додиково окружење и сарадници, народна пословица каже од зла оца и горе мајке, најбоље говоре о њему.

Зашто је наоружан Додиков савјетник, чега се плаши и каква се порука шаље. Инцидент је за сваку осуду, а било би добро чути шта Момо и Владо Мандић кажу о овом догађају. У наставку преносим у цјелости текст са портала БН телевизије, о чекамо Саопштење МУП-а Српске и Полицијске управе Требиња са више детаља шта се догодило, да ли ће Окуки бити одређен притвор и за које ће га Кривично дјело процесуирати.

Dodikov savjetnik potegao pištolj na Momčila Mandića

Branislav Okuka, savjetnik Milorada Dodika, danas je u Trebinju izazvao krupan incident, tako što je potegao pištolj na biznismena Momčila Mandića,

REPUBLIKA SRPSKA17.09.2023 | 13:25

Dodikov savjetnik potegao pištolj na Momčila Mandića

Branislav Okuka, savjetnik Milorada Dodika, danas je izazvao krupan incident u Trebinju, tako što je potegao pištolj na biznismena Momčila Mandića,

Kako BN saznaje, Okuka je potegao pištolj na Mandića kod hotela Central park u centru Trebinju. Intervenisala je i policija, koja je Okuku privela u stanicu.

 

Prema našem saznanju, trenutno se u trebinjskoj policiji nalazi i Mandić, koji daje izjavu.

Okuka je jedan od glavnih savjetnika Milorada Dodika, a tokom rata je bio pripadnik policije Republike Srpske. Njegovo ime se povezuje i sa Udruženjem „Čast odadžine“, a bio je povezan i sa jedinicom „Srpska čast“,

Inače, Okuka je ranije bio zaposlen više od jednu deceniju u firmi Momčila Mandića, gdje je kako tvrde Mandići, dobio otkaz zbog  „krađe goriva“.