palpal

UDBA kadrira policiju u DNS-u, ispovjedanje Šarencu

U politici nema slučajnosti, i ko malo bolje prati dešavanja sve mu je jasno. I Radoslav Jovičić i Nenad Nešić su bivši policijski inspektori, Jovičić čak i ministar policije u Vladi Aleksandra Džombić. Nisu  proslavili borbom protiv kriminala i radom u policijskim strukturama, MUP-u Srpske i SIPI, i jasno je da nisu slučajno iz policije „prešli“ u politiku, već se nalaze na zadatku Službe!

Stare udbaške strukture i stara beogradska Služba iz sjene kontrolišu Nešića i Jovičića, kao i dobar dio DNS-a, i njihovo kandidovanje nije slučajno već projektovano sa ciljem da naprave što veću štetu opoziciji i pomognu retrogradnim korumpiranim strukturama da ostanu na vlasti. Nešić nema nikakav ugled u narodu i imaće glasova koliko bude imao para, pa je zbog toga UDBA kandidovala Jovičića za predsjednika Republike Srpske da pokuša napraviti što veću štetu Jeleni Trivić.

Hrabrio sam Jovičića da pokuša preuzeti DNS, ali je on pokazao da nema karakter i da je prava politička kukavica i poslušnik, i u narednim mjesecima potrudiću se da do kraja demaskiran njega i njegovu ulogu, jer narod i javnost moraju znati kakve su im namjere i u čijem interesu rade!

Činjenica da se Nenad Nešić prvo ispovidio Zoranu Šarencu, udarnoj pesnici režima i uredniku žuto-crvenog tabloida Faktor, koga izdaje i promoviše Prointerova Alternativna televizija, da je njima „ekskluzivno“ potvrdio svoju i Jovičićevu kandidaturu te najviše vremena pljuvao po meni, sasvim dovoljno govori o tome ko ga je i zašto kandidovao, i svako dalje komentarisanje je suvišno jer se samo političkom otpadu daje na značaju.

Ranije sam pisao o vezama i zajedničkim kampanjama Nešića i Šarenca, i ne želim da likujem, ali od Slavka Vučurevića i fočanske PDP-ove braće Golijanin, političke braće Dalton, pakta opozicije sa prevrtljivim Rodoljubom Draškovićem te trojanskog konja Nenada Nešića, svako moje upozorenje javnosti i opoziciji da se radi o neiskrenim i nepouzdanim partnerima pokazalo se tačnim.

Jovičić i Nešić će doživjeti pravi debakl na izborima, siguran sam da će narod kazniti njihovo licemjerstvo i prevrtljivost jer su na vrijeme demaskirani i svojski sam se potrudio da pokažem njihovo pravo lice, i ovk izbori će biti njihov konačan politički kraj.

Nešić i DNS se vraćaju  podešavanja, i ako kojim slučajem pređu cenzus i sa klubom poslanika uđu u Narodnu skupštinu Republike Srpske, onda će gledati da budu dio vlasti, ili sa SNSD-om ili sa opozicijom, ali siguran sam da će se preračunati u kombinatorici i računici. Ako narod podrži Za pravdu i red – listu Nebojše Vukanovića, i budemo imali jak poslanički klub u Narodnoj skupštini Republike Srpske, za Nešića i DNS, kao i za Stevandića, Đokića, Banjca, Čavića i ostalo političko smeće neće biti mjesta u novoj Vladi nakon promjena.

Kako bi napravio što veću štetu opoziciji, Nešić u intervjuu Faktoru tvrdi da je razgovarao sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem i Selakom dogovarao saradnju i nastupe, i očekujem od Draška Stanivukovića da izađe u javnost, odbaci ove špekulacije, jasno osudi ponašanje i distancira se od Nešića i DNS-a, jer su oni veće zlo od Dodika i SNSD-a, kako javnost i građani ne bi bili zbunjeni i dovedeni u zabludu!

Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana do konačne pobjede.

 

Bonus: Koliko Nešića i posle 5 mjeseci boli podrška naroda i protest u Banjaluci govori i njegova izjava za Lukinu Herceg televiziju u kojoj pokušava da obmane javnost kako sam mu tobože tražio milione i kako je meni dao novac da organizujem skup. Što više maštaju, izmišljaju i lažu to mi je slava i popularnost veća, a kako Nešić govorio istinu i radio tako mu Bog pomogao.

 

Nebojša Vukanović