palpal

УДБА кадрира полицију у ДНС-у, исповједање Шаренцу

У политици нема случајности, и ко мало боље прати дешавања све му је јасно. И Радослав Јовичић и Ненад Нешић су бивши полицијски инспектори, Јовичић чак и министар полиције у Влади Александра Џомбић. Нису  прославили борбом против криминала и радом у полицијским структурама, МУП-у Српске и СИПИ, и јасно је да нису случајно из полиције „прешли“ у политику, већ се налазе на задатку Службе!

Старе удбашке структуре и стара београдска Служба из сјене контролишу Нешића и Јовичића, као и добар дио ДНС-а, и њихово кандидовање није случајно већ пројектовано са циљем да направе што већу штету опозицији и помогну ретроградним корумпираним структурама да остану на власти. Нешић нема никакав углед у народу и имаће гласова колико буде имао пара, па је због тога УДБА кандидовала Јовичића за предсједника Републике Српске да покуша направити што већу штету Јелени Тривић.

Храбрио сам Јовичића да покуша преузети ДНС, али је он показао да нема карактер и да је права политичка кукавица и послушник, и у наредним мјесецима потрудићу се да до краја демаскиран њега и његову улогу, јер народ и јавност морају знати какве су им намјере и у чијем интересу раде!

Чињеница да се Ненад Нешић прво исповидио Зорану Шаренцу, ударној песници режима и уреднику жуто-црвеног таблоида Фактор, кога издаје и промовише Проинтерова Алтернативна телевизија, да је њима „ексклузивно“ потврдио своју и Јовичићеву кандидатуру те највише времена пљувао по мени, сасвим довољно говори о томе ко га је и зашто кандидовао, и свако даље коментарисање је сувишно јер се само политичком отпаду даје на значају.

Раније сам писао о везама и заједничким кампањама Нешића и Шаренца, и не желим да ликујем, али од Славка Вучуревића и фочанске ПДП-ове браће Голијанин, политичке браће Далтон, пакта опозиције са превртљивим Родољубом Драшковићем те тројанског коња Ненада Нешића, свако моје упозорење јавности и опозицији да се ради о неискреним и непоузданим партнерима показало се тачним.

Јовичић и Нешић ће доживјети прави дебакл на изборима, сигуран сам да ће народ казнити њихово лицемјерство и превртљивост јер су на вријеме демаскирани и својски сам се потрудио да покажем њихово право лице, и овк избори ће бити њихов коначан политички крај.

Нешић и ДНС се враћају  подешавања, и ако којим случајем пређу цензус и са клубом посланика уђу у Народну скупштину Републике Српске, онда ће гледати да буду дио власти, или са СНСД-ом или са опозицијом, али сигуран сам да ће се прерачунати у комбинаторици и рачуници. Ако народ подржи За правду и ред – листу Небојше Вукановића, и будемо имали јак посланички клуб у Народној скупштини Републике Српске, за Нешића и ДНС, као и за Стевандића, Ђокића, Бањца, Чавића и остало политичко смеће неће бити мјеста у новој Влади након промјена.

Како би направио што већу штету опозицији, Нешић у интервјуу Фактору тврди да је разговарао са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем и Селаком договарао сарадњу и наступе, и очекујем од Драшка Станивуковића да изађе у јавност, одбаци ове шпекулације, јасно осуди понашање и дистанцира се од Нешића и ДНС-а, јер су они веће зло од Додика и СНСД-а, како јавност и грађани не би били збуњени и доведени у заблуду!

Нека буде што бити не може, нека буде борба непрестана до коначне побједе.

 

Бонус: Колико Нешића и после 5 мјесеци боли подршка народа и протест у Бањалуци говори и његова изјава за Лукину Херцег телевизију у којој покушава да обмане јавност како сам му тобоже тражио милионе и како је мени дао новац да организујем скуп. Што више маштају, измишљају и лажу то ми је слава и популарност већа, а како Нешић говорио истину и радио тако му Бог помогао.

 

Небојша Вукановић