palpal

U Omarskoj kod Prijedora sa dr Predojevićem – u nedjelju SVI NA IZBORE

Večeras u ponoć, za nekoliko minuta, završava se kampanja za vanredne lokalne izbore u Prijedoru i počinje izborna šutnja. Nakon Posebne sjednice skoknuo sam do Omarske kod Prijedora gdje je večeras održana završna tribina doktora Gorana Predojevića, iskreno se nadam budućeg gradonačelnika Prijedora.

Atmosfera je odlična, za razliku od protivkandidata i režima koji se isključivo oslanja na pritiske, asfalt, kupovinu i ucjene vođena je sjajna i dinamična moderna kampanja, obišli su se svi dijelovi grada, razgovaralo se sa građanima i ubijeđen sam da će u nedjelju dr Predojević proglasiti pobjedu, jer to pokazuju ankete i istraživanja.

Večeras su u Omarskoj i Prijedoru bili Jelena Trivić, Ljubo Krunić i poslanici opozicije, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, i gotovo svi opozicioni političari u proteklih 15 dana su došli u Prijedor da podrže dr Predojevića.

Zamolio bih sve Prijedorčane da u nedjelju izađu na izbore, glasaju po svojoj savjesti, ali je najvažnije da svi iskoriste građansko pravo i glasaju jer će gradonačelnik imati veći legitimitet.

 

Pogledajte na kraju kampanje razgovor sa novim gradonačelnikom Prijedora i poruka za nedjelju – SVI NA IZBORE, ne na posao, glasajte slobodno i uzmite budućnost u svoje ruke.

 

Nebojša Vukanović