palpal

У четвртак састанак са Саглером, надам се да се добро спремио

Из Кабинета предсједника Народне скупштине Републике Српске Ненада Стевандића данас поподне стигао је позив свим шефовима Клубова посланика за састанак са Јоханом Саглером, шефом Делегације Европске Уније у Босни и Хервеговини. Повод за састанак је давање препоруке ЕУ за отварање приступних преговора са БиХ.

Баш се радујем састанку, коме ћу се радо одазвати, а надам се да ће господин Сатлер добро да се припреми за дијалог. Хипокризија међународне заједнице прелази све границе, што се више крше људска права и закони, тоне у тоталитаритам и једноумље, то је више награда и вјетра у леђа тирјанима и корумпираним политичарима од стране амбасадора ЕУ, давање кредита, отварања преговора и поглавље, и треба све оголити пред јавности и народом.

Без слободних избора и опреме за бројање гласова, која би спријечила изборне крађе и прекрајање воље народа, нема правне државе нити било каквих разговора јер ако су темељи криви све остало је наопако.

 

Након састанка у Народној скупштини Републике Српске одржаћу конференцију за новинаре на којој ћу јавност детаљно обавјестити о томе шта је разговарано на састанку са Саглером, какви су његови и ставови политичких странака из Републике Српске.

 

Небојша Вукановић