palpal

U četvrtak sastanak sa Saglerom, nadam se da se dobro spremio

Iz Kabineta predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića danas popodne stigao je poziv svim šefovima Klubova poslanika za sastanak sa Johanom Saglerom, šefom Delegacije Evropske Unije u Bosni i Hervegovini. Povod za sastanak je davanje preporuke EU za otvaranje pristupnih pregovora sa BiH.

Baš se radujem sastanku, kome ću se rado odazvati, a nadam se da će gospodin Satler dobro da se pripremi za dijalog. Hipokrizija međunarodne zajednice prelazi sve granice, što se više krše ljudska prava i zakoni, tone u totalitaritam i jednoumlje, to je više nagrada i vjetra u leđa tirjanima i korumpiranim političarima od strane ambasadora EU, davanje kredita, otvaranja pregovora i poglavlje, i treba sve ogoliti pred javnosti i narodom.

Bez slobodnih izbora i opreme za brojanje glasova, koja bi spriječila izborne krađe i prekrajanje volje naroda, nema pravne države niti bilo kakvih razgovora jer ako su temelji krivi sve ostalo je naopako.

 

Nakon sastanka u Narodnoj skupštini Republike Srpske održaću konferenciju za novinare na kojoj ću javnost detaljno obavjestiti o tome šta je razgovarano na sastanku sa Saglerom, kakvi su njegovi i stavovi političkih stranaka iz Republike Srpske.

 

Nebojša Vukanović