palpal

У четвртак отварање Канцеларије Листе у Требињу, у петак од 19:00 прва трибина у Љубињу

Пуних 8 година од оснивања, те двије године након што смо постали други по снази политички субјекат у град и ушли у Скупштину града Требиња као други по величини Клуб одборника за правду о ред, дошло је вријеме да отворимо и Канцеларију За правду и ред листе Небојше Вукановића и у средишту.

 

 

Након дуге потраге, јер нажалост многи из страха нису смјели да нам изнајме неки мањи пословни простор, успјели смо пронаћи слободног човјека да нам изнајми просторије за Канцеларију. Налазе се у Улици Вожда Карађорђа, у којој случајно и ја живим, у згради „Агрокопа“. У току су завршне припреме, највише дама из наше екипе, за свечано отварање Канцеларије у четвртак, 1.9. од 19 часова, а сви Требињци и слободни грађани су позвани на отварање и дружење, које ће бити увертира у почетак изборне кампање.

Цијели мандат покушао сам бити глас малих, сиромашних и неразвијених средина у Народној скупштини Републике Српске, јер оне ријетко имају посланике и представнике, па ћемо кампању почети првом трибином у Љубињу, у петак од 19 часова у Кино сали у Љубињу.

Претходно ћемо у петак у подне изаћи на Трг слободе у Требињу, и формално почети кампању. У суботу је трибина опозиције на Палама, а у четвртак смо у Невесињу, гдје ћемо се од 18 часова на Тргу и шеталишту, испред наше наше Канцеларије дружити са Невесињцима.

 

Небојша Вукановић