palpal

U četvrtak otvaranje Kancelarije Liste u Trebinju, u petak od 19:00 prva tribina u Ljubinju

Punih 8 godina od osnivanja, te dvije godine nakon što smo postali drugi po snazi politički subjekat u grad i ušli u Skupštinu grada Trebinja kao drugi po veličini Klub odbornika za pravdu o red, došlo je vrijeme da otvorimo i Kancelariju Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića i u središtu.

 

 

Nakon duge potrage, jer nažalost mnogi iz straha nisu smjeli da nam iznajme neki manji poslovni prostor, uspjeli smo pronaći slobodnog čovjeka da nam iznajmi prostorije za Kancelariju. Nalaze se u Ulici Vožda Karađorđa, u kojoj slučajno i ja živim, u zgradi „Agrokopa“. U toku su završne pripreme, najviše dama iz naše ekipe, za svečano otvaranje Kancelarije u četvrtak, 1.9. od 19 časova, a svi Trebinjci i slobodni građani su pozvani na otvaranje i druženje, koje će biti uvertira u početak izborne kampanje.

Cijeli mandat pokušao sam biti glas malih, siromašnih i nerazvijenih sredina u Narodnoj skupštini Republike Srpske, jer one rijetko imaju poslanike i predstavnike, pa ćemo kampanju početi prvom tribinom u Ljubinju, u petak od 19 časova u Kino sali u Ljubinju.

Prethodno ćemo u petak u podne izaći na Trg slobode u Trebinju, i formalno početi kampanju. U subotu je tribina opozicije na Palama, a u četvrtak smo u Nevesinju, gdje ćemo se od 18 časova na Trgu i šetalištu, ispred naše naše Kancelarije družiti sa Nevesinjcima.

 

Nebojša Vukanović