palpal

Tužba Košarca prioritet za sokolačke sudije

Do juče sam mislio da je za sudove u štrajku prioritet da se održavaju ročišta o teškim krivičnim djelima, određivanju pritvora, imovinski sprovovi ili briga o djeci nakon razvoda braka, ali sam bio naivan i shvatio da je prioritet Tužba za klevetu Staše Košarca i sudski spor koji je pokrenuo protiv mene, jer sam o tekstu o pritiscima vlasti na Unikredit banku pisao kako je, preko povezanih lica i firmi, povezan sa preseljenjem filijale Unikredit banke u Trebinju.

Košarac se nije pojavio na ročištu, ali je zato došla gospođa Lazarević, vještak neuropsihijatar, koja je ustvrila da Košarac ima nesanicu zbog mene i mojih tekstosa, da ima posledice od akutnog stresa, ali nije primijetila devijacije ličnosti i ne zna da je Košarac bio nasilan prema svojoj supruzi, iako je o tome javno svjedočila u Parlamentu BiH. Činjenica da je ljekar u penziji Košarca vještačila u njegovom Kabinetu u sjedištu Savjeta ministara BiH, pokazuje koliko je bila objektivna i nepristrasna.

Spor po Tužbi za klevetu Košarca se vodi zbog serije tekstova koji sam pisao o Unikredit banci i montiranom sporu vrijednom preko 200 miliona maraka, koji je mogao dovesti do njenog gašenja da je potvrđena prvostepena presuda, a nastavak procesa u Osnovnom sudu na Sokocu zakazan je za 27.5.2024. kada bi trebao unakrsno ispitati Košarca.

Imam toliko iskustva u 50 sšprova da po ponašanju sudije mogu zaključiti kakav će biti ishod spora i da će Sud potvrditi da je Košarac pošten i čestit, da nije korumpiran i da mu narušavam zdravlje neistinama, jer sam najveći klevetnij u Srpskoj, ali ishod suđenja me puno i ne interesuje, važno je da javnost bude o svemu upoznata a vrijeme je majstorsko rešeto koje o svima nama da konačan sud.

Detaljnije o suđenju sa Košarcem u video prilogu…

 

 

Nebojša Vukanović