palpal

Tribina opozicije u Prijedoru bez Vukana

Iako je najavljeno, Nebojša Vukanović danas neće večeras govoriti i učestvovati na tribini opozicije pod nazivom  „Dosta je njihove sile“ u Prijedoru, kako je to najavljeno. Mnogo me je Prijedorčana zvalo i pitalo da li večeras dolazim, ali sam ja poslaniku Milanu Tubinu i organizatorima odmah na početku rekao i najavio da danas nikako ne mogu biti u Prijedoru, jer imam dosta obaveza u Hercegovini.

Juče je bio za mene veoma važan dan u trebinjskom Kadiluku zvanom Osnovni sud, iduće sedmice je novi veliki obračun i glavno ročište po drugoj tužbi Ilije Tamindžije, na koje treba da dođu i važni svjedoci iz inostranstva, pa sa gradonačelnika Mikom dr Ćurićem, tako da nikako nisam u mogućnosti da večeras budem u Prijedoru.

Grupa mladih SDS-a kao i dosta Prijedorčana zvalo me je prethodnih mjeseci i pitalo kad ću doći i organizovati tribinu, razgovor i druženje sa građanima, mnogi su mi juče i prethodnih dana pisali, pa da me bi bilo zabune i nesporazuma red je da obavjestim građane da neću večeras doći, ali i javno obećam da ću najdalje do sredine februara u Prijedoru na tribini razgovarati sa Prijedorčanima, jer je to i ranije bilo najavljeno u organizaciju mladih SDS-a.

Puno sreće kolegama večeras, uz srdačan pozdrav Prijedorčanima i poruku da se sigurno vidimo uskoro. Neka bude borba neprestana!

 

Nebojša Vukanović