palpal

Tandem papaka iz snova, i vladika Fotije nažalost dio kampanje Milorada Dodika

Ako ga ne možeš pobijediti pridruži mu se! To je omiljena poslovica Ogiju Laku Noć Tadiću, koji je postao savjetnik Milorada Dodika, istog onog koga je nazivao kriminalcem, zlom i drugim najpogrdnijim imenima dok mu je bio protivkandidat za predsjednika Republike Srpske, od 2007. do 2014. godine. Tek sad su jasni razlozi i uzroci poraza opozicije, jer dok god je prelivoda, izdajnika i papaka u vrhu teško ćemo na zelenu granu.

 

Posebno je dirljiva javna podrška koju je dobio od pobratima Nenada Stevandića, koji je izrazio podršku i razumevanje, jer ga najbolje razumije. To je i logično jer je kao kadar Službe preteča svega izopačenog i nemoralnog, jedan od uzroka propasti i bujanja devijacija u društvu, jer je prvi počeo mijenjati stranke kao čarape da bi zadovoljio lične interese.

Razočaran sam činjenicom da se i vladika Fotije aktivno uključio u kampanju režima i Milorada Dodika, daje izjave kojima poistovjećuje Dodika i Republiku Srpsku, te poziva narod na jedinstvo i odbranu Uzurpatora. Nedopustivo je da vladika zvorničko-tuzlanski Fotije dijeli narod i vjernikedž ovakvim neprimjerenim izjavama, i ako želi da se bavi politikom onda bi trebao skinuti mantiju i kandidovati se, a ne urušavati ugled Crkve podržavajući javno tirjane, uzurpatore i nasilnike.

Čudno je da se vladika Fotije ne reaguje na talas nasilja, izdaje, kršenja prava radnika, mobing, partokratiju, korupciju, štetne sporazume i epidemiju kriminala, a oglašava se i postaje dio predstave koja nasilnika i Uzurpatora pokušava napraviti žrtvom.

 

Detaljnije u video prilogu…

 

Nebojša Vukanović