palpal

Талачка криза испред Електропривреде РС – Лука послао полицију да приведе Вукана

Данас сам поново био у визити код Луке, направио мали препад и класичну новинарску „сачекушу“ испред Електропривреде Републике Српске како би сачекао комесара Луку и директоре, питао их због чега поново  завлаче руку у џепове грађана, али ни данас нико у 15 часова није имао храбрости да изађе из зграде – сједиште Електропривреде, прошета се пар корак до аутомобила, али су зато послали полицију да ме удаљи и приведе.

Прво је стигла једна полицијска патрола, са 3 полицајца, који су били јако коректни и професионалци, морају да раде свој посао, а потом и друга патрола која је на паркингу чекала у приправности. Лука и директори су постали полицију да ме удаљи испред Електропривреде Српске како би они безбрижно прошетали пар корака до службеног аутомобила, избјегли да одговоре на питања која интересују јавност.

Наравно да нисам желио да се удаљим и стрпљиво сам чекао директоре, а на крају се у пратњи портпаролке АББЕ и „правника“ разјединитеља Милана Ковача појавио извршни директор Борислав Грубач, Лукина десна рука,  који је запријетио да ће против мене поднијети Кривичну пријаву јер га тобоже узнемиравам и неовлаштено снимам.

Погледајте видео прилог како је данас било испред Електропривреде Српске, уз жал што нисам снимио Луку, јер су ми сарадници управо јавили да је он накнадно, пола сата после одласка полиције и мене, видно нервозан напустио зграду службеним аутомобилом..