palpal

SVJETSKI – više hiljada bajkera na defileu ulicama Trebinja

Život se, hvala Bogu, polako vraća u normalu, pandemija se smiruje a Trebinje je ovog vikenda centar pozitivnih vibracija i događanja. Sinoć je bilo fenomenalno na koncertu beogradske rok grupe Van Gog, koja je poslije 21 godine ponovo nastupila na motorijadi u Trebinju, a pozitivna atmosfera osjeti se u vazduhu jer su se ljudi nakon godinu dana poželjeli povratka normalnom životu, ritmu i obavezama.

Večeras je ponovo dobra svirka, jer na istom mjestu, na platou u bivšoj kasarni Luka Vukalović u centru grada, nastupa kultna ex-yu rok grupa Generacija 5. Tradicionalno, danas popodne održan je defile bajkera sa motorima ulicama Trebinja, a ove godine učestvovao je rekordan broj motorista, sigurno više hiljada učesnika koji su došli u Trebinje iz svih krajeva bivše Jugoslavije i Evrope.

Više od 8 minuta motori su prolazili glavnom Ulicama kralja Petra prvog oslobodioca u nepreglednoj koloni, oduševili Trebinjce i brojne goste u gradu koji su izašli na ulice na posmatraju svečani defile …

Svaka čast Moto-klubu TNT iz Trebinja na odličnoj organizaciji i događaju koji je postao brend, puno doprinio promociji grada, Hercegovine i turizma. Da je neko pomislio prije nekoliko godina da će Trebinje, svi hoteli i smještajni kapaciteti biti ispunjeni do posljednjeg mjesta a Dubrovnik i mjesta na Jadranu poluprazni, rekli bi da je to nemoguće, al se čuda dešavaju, pa Dubrovčani, kao o brojni drugi gosti iz regiona dolaze masovno u Trebinje na odmor i dobar provod.

Nadajmo se da će dobre vibracije biti pokazatelj pozitivnih dešavanja i vraćanja u normalu, jer je veoma lijepo vidjeti ljude iz Makedonije, Beograda, Sarajeva, Dubrovnika, Zagreba, Širokog Brijega, Podgorice, Osjeka, Mostara, Bihaća i Podgorice kako se zajedno druže i uživaju, kao nekada…

 

Nebojša Vukanović