palpal

Sutra u 9:45 press ispred Skupštine grada Trebinja protiv novog poskupljenja parkinga

Iako su prethodne sulude odluke i poskupljenja zadale veliku glavobolju, rastjerale brojne goste i turiste, gradske vlasti Trebinja predvođene gradonačelnikom Ćurić dr Mirkom ponovo namjeravaju povećati namete i cijenu parkinga.

Na poslednjem Kolegijumu uoči sjednice Skupštine grada Trebinja saopšteno je Dajani Milišić, šefu Kluba odbornika za pravdu i red, da će se uoči sjednice dostaviti materijal i Odluka o uviđenju naplate parkinga 24 sata tokom cijele godine, umjesto dosadašnje naplate od 7 do 20 časova.

Ovo je još jedna u nizu štetnih odluka koja će nanijeti štetu i građanima i privredi, posebno ugostitenjima, hotelijerima i turističkim radnicima, jer se povećanjem nameta šalje ružna slika i poruka, tjeraju gosti da ne dolaze u grad.

Sa ciljem da izvršimo pritisak na gradske vlasti da odustanu od suludih namjera i odluka, sutra u 9:45, uoči sjednice Skupštine grada Trebinja koja počinje u 10 časova, Klub za pravdu i red održaće konferenciju za novinare ispred sjedišta gradonačelnika i Skupštine grada.

 

Nebojša Vukanović