palpal

Sutra u 13 časova press i okupljanje ispred OHR-a sa jasnom porukom Šmitu

Za pravdu i red lista Nebojše Vukanovića sutra, u petak, 23.2. od 13 časova, organizuje konferenciju za novinare u Sarajevu, ispred sjedišta OHR-a, sa ciljem da Kristijanu Šmitu i međunarodnoj zajednici pošaljemo jasnu poruku. Nakon prethodnog pressa ispred OGR-a i iznenadnog susreta sa Šmitom u Centralnoj izbornoj komisiji BiH stvari oko uvođenja skenera i tehničkih izmjena Izbornog zakona BiH pokrenute su sa mrtve tačke, ali je ponovo došlo do nagodbe.

Šmit i stranci su se ponovo nagodili sa Dodikom, odustali od tehničkih  izmjena Izbornog zakona BiH, koji su bili najavljeni za početak godine, uzmakli nakon prijetnji da će vlast donijeti Izborni zakon Republike Srpske. Sa druge strane Dodik je darežljiv, strance dobro potkiva te trguje prirodnim bogatstvima Republike Srpske, daje rudnike Ameikancima, Rusima i strancima, a na tajne nagodbe i izdaju se ne smije pristati.

Skupa sa saradnicima sutra, u petak od 13 časova, sa saradnicima doći ću ispred sjedišta OHR-a u Sarajevu, ulica Emerika Bluma 1 i održati konferenciju za novinare, na koju su pozvani svi mediji ali i građani koji su nezadovoljni stanjem u društvu i državi, ponašanjem Šmita, Satlera i stranaca koji se prema nama odnose kao prema nekoj afričkoj koloniji u 19-om vijeku.

Podsjećanje na prethodnu konferenciju za novinare ispred OHR-a..

 

Nebojša Vukanović