palpal

Sutra, tačno u podne, novi protest boraca u Istočnom Sarajevu

Sutra, tačno u podne, u Istočnom Sarajevu održavaju se novi protesti demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske, koji su nezadovoljni položajem u društvu i maćehinskim odnosom vlasti prema ovoj kategoriji stanovništva. Protesti će se održati na platou ispred Administrativnog centra  Vlade Republike Srpske i Kabineta Milorada Dodika, kod Tržnog centra Tropik.

Iz objektivnih razloga, da neko ne pomisli da imam skrivene namjere i želim neke političke poene, iako sam pozvan neću učestvovati na protestima, ali podržavam njihove pravedne zahtjeve i opravdan protest, a u Istočnom Sarajevu će biti moji najbliži saradnici, demobilisani borci kojima je boračka problematika bliska.

Detaljnija najava u video prilogu.

   Prenosim i najavu protesta sa sa portala Katera iz Istočnog Sarajeva…

„Ilidžanski borac“ podržao protest nezadovoljnih boraca u Istočnom Sarajevu

OBO „Ilidžanski borac“ održao je vanrednu skupštinu sa jedinom tačkom dnevnog reda, a to je  protesti boraca, ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca koji su nezadovoljni nepotpisivanjem memoranduma o saradnji između Vlade Republike Srpske i BORS-a.

Jednoglasno je usvojen prijedlog da se izađe na proteste koji će se održati ispred Administrativnog centra Vlade Republike Srpske, na Kuli, u utorak 1. jula 2021. godine sa početkom u 12 sati.

Takođe skrenuta je pažnja da se borci koji dođu na proteste ponašaju dostojanstveno i u skladu sa zakonom.

Komentari 0
Skupština grada Istočno Sarajevo razmatra Prijedlog rebalansa budžeta