palpal

Sutra od 13:30 posjeta Višegradu, od 17:30 sam u Rogatici

Samovoljni načelnik Višegrada Mladen Đurević, uz pomoć uzurpatora iz Vlade Republike Srpske, prije svega ministarke uprave i lokalne samouprave Senke Jujić koja je donijela niz nezakonitih odluka,  izveo je pravi mali puč i državni udar u ovoj opštini jer opstruiše rad lokalnog parlamenta ne priznajući njegove odluke. On pokušava da kupi nekog od odbornika, uz pomoć i podršku gen-seka Luke Petrovića koji je nedavno boravio u Višegradu, kako bi formirao novu skupštinsku većinu, a do tada opstruiše lokalnu Skupštinu, zbog čega bi trebao završiti u zatvoru.

Zbog ove situacije, ali i drugih problema građana, sutra sam u Višegradu. Svi koji žele mogu doći na razgovor i piće sa narodnim poslanikom od 13:30 časova kod ćuprije u Višegradu, gdje ćemo se okupiti poštujući mjere u pandemiji i sjesti u bašti na otvorenom. Zbog toga svi ponesite maske i poštujmo distancu.

U povratku oko 16 časova kratko ću svratiti do Novog Goražda, ko želi može doći na piće i razgovor oko 16 časova kod opštine, a od 17:30 minuta sam u Rogatici.

Do gledanja.

 

Nebojša Vukanović