palpal

Što se Vojin Mijatović plaši duela?

Već mjesecima Vojin Mijatović, igrač za specijalne političke operacije Milorada Dodika i Službe, sada na funkciji ministra privrede i zamjenika premijera Federacije BiH, izbjegava duel sa mnom na televiziji, ranije na „Fejs“ televiziji sada na N1. Umjesto duela uživo i direktne razmijene mišljenja i stavova, Vojin Mijatović presavija tabak i hoće da me tuži, čime pokazuje da je isti kao i njegovi mentori, nalogodavci i koalicioni partneri, koji su me tužili već 50 puta.

Zanimljivo da Mijatović nije ni pokušao, niti smio, da demantuje ono što sam izjavio, a početak suđenja i procesa čekam sa nestrppljenjem!  Ne bi se zvala tajnom policijom da Služba javno objavljuje podatke o svojim saradnicima i informatorima, ali sve će jednom izaći na vidjelo!

Prije nego me tuži, čestiti  ministar bi trebao da odgovori, ne meni već javnosti, da li je njegov otac bio službenik Službe državne bezbjednosti i radnik Ministarstva unutrašnjih poslova, te vozač Milorada Dodika dok je bio premijer od 1998. do 2001. godine?

Da li je Vojin „diplomirao“ na čuvenoj katedri i privatnom fakultetu u Beogradu, koji je rasadnik kadrova a gdje je „diplomirao“ i naš univerzalni ministar Petar Đokić, nekada policijski pozornik u Brčkom?

Sa nestrpeljem čekam duel, kao i odgovore na pitanja ministra i zamjenika premijera, druga Vojina Mijatovića

 

Nebojša Vukanović