palpal

Што се Лука повукао а Мастиловић лажно оптужује

Јутрос је Лука Петровић на својој сваничној страници ипак повукао отворену подршку јавном позиву на насиље, линч и премлаћивање народног посланика и политичког противника, али није уклонио спорни коментар и блокирао свог присталицу већ је дозволио да и даље јавно пријети посланицима на његовој страници, што значи да се слаже и подстиче насиље али жели да избјегне властиту одговорност.

Срамно је што Милутин Мастиловић мене оптужује да сам одговоран за паљење возила његовог брата, власника Херцег телевизије, и тврди да је јавна критика њега као одборника и директора, објаве званичног полицијској Записника професора Паповића, чији је и он био клијент, указивање на сукоб интереса и кршење закона, подстакла на паљење аутомобила.

Нисам ја ником цртао мете на чело и никада, али баш никада, нисам позивао на било какво насиље и реваншизам већ за функционисање правне државе, да сви одговарају за своје поступке у складу са законом. Нека Милутин види кога је „израдио“, можда за неки грађевински материјал, посао и обећање пред локалне изборе а не да оптужује друге.

Нека полиција ради свој посао и утврди ко је одборнику СНСД-а Шуду Симовићу подметнуо бомбу под ауто и ко пало десетине возила у Требињу. Ускоро опширнији одговор Луки и Милутину.

 

Небојша Вукановић