palpal

Što se Luka povukao a Mastilović lažno optužuje

Jutros je Luka Petrović na svojoj svaničnoj stranici ipak povukao otvorenu podršku javnom pozivu na nasilje, linč i premlaćivanje narodnog poslanika i političkog protivnika, ali nije uklonio sporni komentar i blokirao svog pristalicu već je dozvolio da i dalje javno prijeti poslanicima na njegovoj stranici, što znači da se slaže i podstiče nasilje ali želi da izbjegne vlastitu odgovornost.

Sramno je što Milutin Mastilović mene optužuje da sam odgovoran za paljenje vozila njegovog brata, vlasnika Herceg televizije, i tvrdi da je javna kritika njega kao odbornika i direktora, objave zvaničnog policijskoj Zapisnika profesora Papovića, čiji je i on bio klijent, ukazivanje na sukob interesa i kršenje zakona, podstakla na paljenje automobila.

Nisam ja nikom crtao mete na čelo i nikada, ali baš nikada, nisam pozivao na bilo kakvo nasilje i revanšizam već za funkcionisanje pravne države, da svi odgovaraju za svoje postupke u skladu sa zakonom. Neka Milutin vidi koga je „izradio“, možda za neki građevinski materijal, posao i obećanje pred lokalne izbore a ne da optužuje druge.

Neka policija radi svoj posao i utvrdi ko je odborniku SNSD-a Šudu Simoviću podmetnuo bombu pod auto i ko palo desetine vozila u Trebinju. Uskoro opširniji odgovor Luki i Milutinu.

 

Nebojša Vukanović