palpal

Stevandić će progutati i nilskog konja a ne žabu da bi ostao na vlasti – press nakon Kolegijuma

Na sjednici Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske zatražio sam da se uvrsti u Dnevnu red posebna tačka – Izvještaj o radu Željke Cvijanović i diplomatsko-konzularne mreže, kako bi se utvrdila odgovornost za loš položaj Srba u DKP mreži, apsolutna dominacija Bošnjaka, koja se pokazala sada u Ujedinjenim nacijama velikim tenzijama i previranjima oko  Rezolucije o Srebrenici, te skandalom sa imenovanjem Turčina za specijalnog konzula u Panami, a koji je osumnjičen za pranje novca.

Stevandić je potrošio mnogo vremena da bi našao opravdanje za veliki skandal i bruku zbog kapitulacije režima, priznanja Šmita i CIK BIH iako je usvojen prije mjesec dana Izborni zakon Republike Srpske, a jasno je da su Stevandić i Dodik spremni progutati krokodila i nilskog konja, a ne žabu, kako bi opstali na vlasti.

Pogledajte izjavu i odgovore na pitanja novinara na konferenciji za novinare održanoj posle završetka Kolegijuma Narodne skupštine Srpske.

Izjava Stevandića na pressu..

Izjava Tanje Vukomanović posle Kolegijuma, na kome je odbačen zahtjev za tačku Dnevnog reda i prijedlog Rezolucije Igora Crnatka..

 

Nebojša Vukanović