palpal

Srećno Bakirovci!

Ne pada snijeg da prekrije brijeg, već da svaka zvijer pokaže svoj trag! Lažne patriote iz SNSD-a danas će utvrditi Inšalah koaliciju sa SDA, idući u sto vira vi sto lira! Dodik, Špirić, Košarac i ostali crveni skakavci spremni su da promjene stotinu vjera da učine što im srcu drago, i naprave pakt sa đavolom kako bi opstali na vlasti.

Pobratimi Bakir i Dodik danas će samo skinuti maske sa lica i ozvaničiliti dugogodišnju uspješnu saradnju, koja je potvrđena u bezbroj navrata, od usvajanja akciza do izbora delegata u Domu naroda BiH, gdje su poslanicip SDA i Bakirovci izabrali Nikolu Špirića i Dušanku Dušicu Majkić.

Pune četiri godine Dodik i njegovi satrapi iz SNSD-a su kontaminirali javnost pričama o bakirovcima, poturicama, izdajnicima, podanicima, optužujući lažno političke protivnike da tobože izdaju srpske nacionalne interese jer su formirali vlast u zajedničkim institucijama sa izbornim pobjednicima u Federaciji, SDA, DF i HDZ-om.

Iako u protekle četiri godine, prvi put od Dejtona, nije izgubljena i prenesena nijedna nadležnost sa Republike Srpske na nivo zajedničkih institucija BiH, režimski mediji su neprekidno lažno spinovali javnost tvrdnjama kako „bakirovci“ u Sarajevu izdaju srpske nacionalne interese. Vrijeme je pokazalo ko su prave nesreće i izdajnici srpskog naroda, i ko je spreman za malo vlasti i ćara da izda i proda sve, poslušno služeći MMF-u, NATO-u i svojim mentorima.

Merhaba i da je srećno istinskim bakirovcima, jer nema sumnje da će doći na noge Bakiru i Šefiku, donedavno ratnom zločincu,  i pristati na sve kako bi ustoličili Tegeltiju i ostale satrape svog naroda. Inšalah neće vam biti duga vijeka Inšalah i Blajburška koalicija, u Boga se nadam da će naivni Srbi, ali i ostala dva naroda, napokon progledati i zbaciti jaram, lažne patriote i kriminalce sa vrata.

 

Nebojša Vukanović