palpal

Sramni pozivi na nasilje i linč Vukana od strane Luke Petrovića

Na svojoj zvaničnoj stranici gen-sek SNSD-a Luka Petrović prvo je izvrijeđao i lažno klevetao Nebojšu Vukanovića, prenoseći sramnu objavu pobratima i kolege odbornika Milutina Mastilovića, a potom je javno podržao poziv na linč i brutalno premlaćivanje poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, zbog njegovih kritika režima.

Naime ispod Lukine objave izvjesni Željko Lulić, srbenda iz Kneževa, napisao je komentar u kome kaže „Ovo govno Vukanovića bi toliko tukao dok se ne usere, a onda bih ga tukao zato što se usro! Ne daj bože da se ovakvi više rađaju a da sebe nazivaju srbima!!“

Umjesto da ukloni komentar i blokira svog pristalicu koji poziva na linč, nasilje i brutalno premlaćivanje političkog protivnika, Luka mu je javno pružio podršku i „lajkovao“ komentar, pokazujući tako da se njim slaže u mjerama obračuna sa političkim protivnicima, podržava nasilje i premlaćivanje.

Željko Lulić je velika srbenda i patri(j)ota, tipični pristalica režima, ljubitelj dobre kapljice, galamdžija sa bocom piva i uzdignuta 3 prsta, koji dominiraju na njegovim fotografijama i objavama, jak na jeziku kad se dobro popije i zamezi. Sličan se sličnom raduje!

Sutra ću MUP Srpske i Policijskoj upravi Trebinje prijaviti slučaj, a ukoliko odmah ne uhapse Lulića i ne privredu na razgovor Luku Petrovića, koji javno podstiče i poziva na linč i premlaćivanje političkih protivnika, ukoliko policija i dalje bude ignorisala prijetnje koje dobijam i prijavljujem, kao u ranijim slučajevima koje sam prijavio, ne bude procesuirala i radila u skladu sa zakonom,   onda neka budu svjesni da ću pravdu uzeti u svoje ruke, kada institucije ne žele da rade svoj posao. Oko za oko, zub za zub. Javna i bliska saradnja čelnika vlasti sa podzemljem, nerasvjetljen slučaj podmetanja bombe pod vozilo odborniku Srđanu Šudu Simoviću, nakon što se sukobio sa Lukom Petrovićem, više je nego jasan pokazatelj kakva je situacija u gradu i koliko su stvari otišle predaleko.

Još lani, kada su kovali plan kako da mi pošalju razbojnike kući, da mi uplaše i maltretiraju roditelje dok sam na putu, javno sam, ali i u razgovoru sa inspektorima i tužiocima, upozorio da ću svim sredstvima braniti sebe, svoje ljude, kuću i porodicu, bez trunke dvoumljenja i razmišljanja, a valjda me dovoljno poznaju da znaju koliko sam ozbiljan i spreman na sve kako bi zaštitio sebe, porodicu i saborce!

 

Nebojša Vukanović