palpal

Срамни позиви на насиље и линч Вукана од стране Луке Петровића

На својој званичној страници ген-сек СНСД-а Лука Петровић прво је извријеђао и лажно клеветао Небојшу Вукановића, преносећи срамну објаву побратима и колеге одборника Милутина Мастиловића, а потом је јавно подржао позив на линч и брутално премлаћивање посланика у Народној скупштини Републике Српске, због његових критика режима.

Наиме испод Лукине објаве извјесни Жељко Лулић, србенда из Кнежева, написао је коментар у коме каже „Ово говно Вукановића би толико тукао док се не усере, а онда бих га тукао зато што се усро! Не дај боже да се овакви више рађају а да себе називају србима!!“

Умјесто да уклони коментар и блокира свог присталицу који позива на линч, насиље и брутално премлаћивање политичког противника, Лука му је јавно пружио подршку и „лајковао“ коментар, показујући тако да се њим слаже у мјерама обрачуна са политичким противницима, подржава насиље и премлаћивање.

Жељко Лулић је велика србенда и патри(ј)ота, типични присталица режима, љубитељ добре капљице, галамџија са боцом пива и уздигнута 3 прста, који доминирају на његовим фотографијама и објавама, јак на језику кад се добро попије и замези. Сличан се сличном радује!

Сутра ћу МУП Српске и Полицијској управи Требиње пријавити случај, а уколико одмах не ухапсе Лулића и не привреду на разговор Луку Петровића, који јавно подстиче и позива на линч и премлаћивање политичких противника, уколико полиција и даље буде игнорисала пријетње које добијам и пријављујем, као у ранијим случајевима које сам пријавио, не буде процесуирала и радила у складу са законом,   онда нека буду свјесни да ћу правду узети у своје руке, када институције не желе да раде свој посао. Око за око, зуб за зуб. Јавна и блиска сарадња челника власти са подземљем, нерасвјетљен случај подметања бомбе под возило одборнику Срђану Шуду Симовићу, након што се сукобио са Луком Петровићем, више је него јасан показатељ каква је ситуација у граду и колико су ствари отишле предалеко.

Још лани, када су ковали план како да ми пошаљу разбојнике кући, да ми уплаше и малтретирају родитеље док сам на путу, јавно сам, али и у разговору са инспекторима и тужиоцима, упозорио да ћу свим средствима бранити себе, своје људе, кућу и породицу, без трунке двоумљења и размишљања, а ваљда ме довољно познају да знају колико сам озбиљан и спреман на све како би заштитио себе, породицу и саборце!

 

Небојша Вукановић