palpal

Sramne prijetnje Milošu Šašiću, povjereniku Liste za pravdu i red u Čelincu

Neumorni Miloš Šašić, prosvetni radnik i povjerenik Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u Čelincu, svakodnevno obilazi teren, snima video priloge, piše kolumne i ukazuje na lokalne probleme, devijace, nefunkcionisanje institucije i tako rješava svokodnevne izazove i probleme građana. Njegovi prilozi imaju veliki broj pregleda, a iskrena borba počela je da smeta lokalnim moćnicima.

Bez ikakvog povoda i razloga Miloša je pozvao Goci Spasojević iz sela Velika Snjegotina kod Čelinca, uputio brutalne prijetnje i poručio Milošu da će ga fizički napisati i pretući jer ukazuje na probleme sa radom lokalnog vodovoda i poteškoće invalidnih osoba, o čemu je obavještena policija i nadležne institucije.

Ovakvo ponašanje, prijetnje i zastrašivanje su nedopustivi i očekujemo da će nasilnik biti kažnjen u skladu sa zakonom i da se ovakve situacije više neće ponoviti, jer država i institucije moraju omogućiti slobodu govora i demokratsku borbu za pravdu i red u društvu. Puna podrška našem Milošu, Tomu i ostaloj vrijednoj ekipi iz Čelinca, koja je pokrenula više krupnih pitanja i riješila probleme građana Čelinca, od sanacije puteva, popravke dalekovoda električne mreže i lokalnih vodovoda, posebno u ruralnom području.

Više detalja o aktivnostima i dešavanjima u Čelincu u kratkom video prilogu sa lica mjesta,  razgovoru sa Milošem Šašićem i Tomom Adžićem.

 

Nebojša Vukanović