palpal

Sramna podmetanja i niski udarci SRNE i beogradskih tabloida

Nije važno šta piše već ko piše i govori. Ne želim komentarisati niti se osvratiti na niska i sramna podmetanja režimske Novinske agencije Republike Srpske SRNE, te beogradskih žutih tabloida koji plasiraju spinove i lažne vijesti.

Očit je cilj da se spinovanjem javnosti lažima i podmetanjima zbuniti narod i izazvati tenzije sa Jelenom Trivić i narušiti njen rejting, jer je očito da ubjedljivo vodi Dodika, što je dobar pokazatelj. Niti sam kada imao niti imam bilo kakav kontakt sa vlastima u Beogradu, a ne da imamo mogućnost da im predlažem gdje i šta treba da organizuju. Sve je spremljeno u starim udbaškim kuhinjama, po oprobanim receptima OZNE, a cilj plasiranja lađi je jasan.

Nije prvi put da „Alo“ i drugi režimski žuti tabloidi plasiraju slične lažne vijesti i podvale, ali prljava kampanja je dobar znak da je režim nervozan i u panici, jer vide  podršku naroda Listi za pravdu i red i opozicionim kandidatima.

Za očekivati je da se uskoro plasiraju spinove i laži, koji se ponavljaju pred svake izbore, o britanskim agentima i špijunija koji tobože žele da sruše svog pulena Dodika, ali sve im je uzalud jer  narodu je odavno sve postalo jasno!

 

Nebojša Vukanović