palpal

Spartanci u Lukinom objektivu i filteru Herceg televizije

I dok nad Dodik dva puta spominje iz  daleke Bjelorusije, u intervjuu koji je dao RTRS-u i ATV-u, u pauzi sjednice Skupštine grada Trebinja, koja je održana juče, odbornici SNSD-a predviđeni šefom Kluba Lukom Petrovića, u stopu su pratili naše odbornike iz Kluba za pravdu i red, uz Lukine opaske da nas prate kako bi sjedili u istom objektu tokom pauze a koju je dao na naš zahtjev predsjednik Skupštine Dragoslav Banjak kako bi se proučili materijali koji su dostavljeni na sjednici. Sve je rađeno sa ciljem da se negdje uslikaju i onda lažima i spletkama zbunjuju narod.

Slobo, Dule i Nešo nisu dopustiti Luki da im se približi, jer su svejesni kakve su mu namjere, pa ih je onda fotografisao tajno u kafiću „Šumadija“ na Trgu slobode, dok piju kafu i čitaju materijale, kako bi plasirao spinove preko svoje Herceg televizije i drugih režimskih medija. Ne znajući da smo skupa ručali neposredno prije, Herceg televizija je objavila kako sam tobož zabranio odbornicima da koriste prostorije pa se okupljaju u kafiću, a opsesija nama prelazi sve do sada viđeno.

I juče nam je Herceg televizija, kao i drugi režimski mediji, posvetila dosta pažnje i prostora, i hvala im na promociji, a umjesto komentara u nastavku pogledajte video prilog i razgovor sa odbornicima Kluba za pravdu i red Nebojšom Milišićem i Duškom Ninkovićem, Slobo Deretić je jutros bio na poslu, koji su objasnili šta se događalo tokom sjednice Skupštine grada Trebinja, na kojoj smo ponovo argumentima ogolili vlast, koja je nemoćna da nam parira posegla za spinovima o odbačenim Spartancima.

 

Nebojša Vukanović