palpal

Snimak pokazao zašto bojkotujem i napadam tajkuna Neškovića

Već godinama vodim snažnu kampanju protiv tajkuna Dragana Neškovića, vlasnika lanca benzinskih pumpi, auto-salona i Osiguravajuće kuće „Nešković“, pozivam na bojkot jer kuluči i iskorištava radnike kao robove do krajnjih granica.

Njegovu oholost, neljudskost, drskost i bezobrazluk teško je opisati, a svoje lice najbolje je pokazao na snimku koji je juče objavljen i na kome se vidi kako čašom gađa radnika svoje pumpe tokom radnog vremena.

https://youtube.com/shorts/81N6QWFSnk4?feature=share

Nešković je sjedio u svom kafiću i tražio od radnika benzinske pumpe da ga usluži pićem, a kada mu je on odgovorio da on radi u prodavnici benzinske pumpe, koja se nalazi pored ugostiteljskog objekta, i da nije konobar, bahati Nešković ga je gađao čašom, kao psa, te natjerao da skine majicu i dao mu otkaz.

https://youtube.com/shorts/81N6QWFSnk4?feature=share

Radnik se spasio, ali trebamo spasiti i sve ostale, obuzdati bahate tajkune i moćnike, jer nažalost Nešković nije jedini koji kuluče radnike. Dovoljno je da se oslobode institucije i inspekcije, da svi budu jednaki pred zakonom, da se zavede pravda i red! Zato je potrebno da narod i građani podrže svoje iskrene zaštitnike kako bi se institucionalno zaveo red, a ne da moramo djelovati individualno gerilski, od slučaja do slučaja.

Ni zrna žita bahatim tajkunima, i još jednom pozivam sve da bojkotuju Nešković pumpe, osiguranje. Neka bude borba neprestana do konačne pobjede.

 

Podsjećanje na video priloge o borbi sa tajkunom Neškovićem, te pobjedi u zaštiti porodice Radović koja ima malu prodavnicu u mjestu Brod na Drini kod Foče, a koju je želio uništiti Nešković a na kraju se, nakon serije priloga i intervencija, povukao i odustao od blokade..

 

 

Nebojša Vukanović