palpal

Snimak emisije Imate riječ – prvi put na ATV sa Milijanom Kos

Gostovanje na Alternativnoj televiziji posle dugo vremena privuklo je veliku pažnju javnosti i puno reakcija. U emisiji Imate riječ sa glavnom urednicom Milijanom Kos razgovarao sam o više aktuelnih tema i odgovarao na brojna pitanja, trudeći se da gledaocima dvorske televizije, pod kontrolom prve familije i Prointera, objasnim kakvi su negativni procesi i pogubna politika režima.

Iako se Jelena Trivić jako uplašila gostovanja, pa je pokrenula cijelu armiju svojih saradnika da me pljuju i napadaju, jer tobože gostujem na režimskoj ATV, naravno da nisam želio upasti u zamku i na Prointerevoj televiziji govoriti o odnosima u opoziciji, iako su me vjerovatno pozvali sa tom namjerom, tako da je njen napad panike i napadi sa svih strana bili nepotrebni.

Zašto će Lazar Radan biti novi gradonačelnik Trebinja i pobijediti na lokalnim izborima naredne godine uprkos nekim podmetanjima i opstrukcijama, kakvi su planovi i ciljevi nakon promjene vlasti i sistema. Zašto je važna meritokratija, smjena generacija, profesionalizacija i depoliticaija.

O strancima, pogrešnoj politici Trojke i vladajuće koalicije sa HDZ i SNSD,  Prointeru, lokalnim izborima i drugim zemljama detaljnije u video prilogu i snimku emisije Imate riječ..

 

Nebojša Vukanović