palpal

Славко НАПОКОН показао право лице потрчка Луке Петровића

Када сам се 2012. године кандидовао као независни кандидат за градоначелника Требиња, јасно сам рекао опозицији да не подржавам Славка Вучуревића, примитивца и галамџију који је дио накарадног система, вјечити директор још од младих дана у бившој Југославији, стари скојевац и комуниста, јер он неће Требињу донијети потребан корјенит заокрет у функционисању градске управе и напредак након смјене СНСД-а и Доброслава Ћука.

Био сам под жестоким притиском, јер сам од Вучуревића и сличних био оптужен да сам „топли зец“ и „кукавичије јаје“ СНСД-а, да сам тобоже добио стан у Београду и силан новац да се кандидујем и подијелим опозицију, али је вријеме, као најбоље решето, показало ко је ко и шта је истина.

Не желим се мијешати другима у посао, али познато је да дуго критикујем Славка Вучуревића и да сам давно предлагао да се смијени и уклони из ПДП-а, и бојим се да је његова смјена дошла прекасно, јер је обавио задатак Луке Петровића и уништио ПДП у Требињу и Херцеговини.

Не пада снијег да прекрије бријег већ да свако покаже свој траг, и искрено баш ми је драго да је Славко изашао из свог политичког брлога и показао своје право лице, издајника и слуге Луке Петровића на кога је некада бацао дрвље и камење, играјући политичке игре, а сада му послушно лиже шећер из руку.

По Лукином налогу, увијек на задатку Службе, превртљиви скојевац Славко изнио је бруталне увреде на рачун својих до јуче најближих сарадника, Љубише Крунића и  Саше Борјана, те оптужбе на рачун Бореновића, Иванића и Црнатка, како би направио што већу штету при одласку из ПДП-а. То им је хвала што су се за њега борили у изборним кампањама од 2008. до 2016. године, омогућили бројне функције и добро плаћене привилегије, да постане одборник, посланик, градоначелник, савјетник члана Предсједништва БиХ па све до амбасадора БиХ у Словенији.

Драго ми је да је Славко показао право лице и да се показало да сам годинама говорио истину говорећи о њему као неком ко је имао задатак да компромитује својим баљезгањем опозицију, као што нас је потопио кључне 2014. године бројним намјерним гафовима и срамним причама о Жељки и кобиљој глави, и тако омогућио СНСД-у да опстане на власти, као што се увијек показало да сам био у праву и на вријеме открио издајнике и спаваче режима у опозицији.

Погледајте снимак конференције за новинаре Славка Вучуревића након данашње одлуке да напусти ПДП и придружи се ХНП-у Родољуба Драшковића.