palpal

Slavko NAPOKON pokazao pravo lice potrčka Luke Petrovića

Kada sam se 2012. godine kandidovao kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Trebinja, jasno sam rekao opoziciji da ne podržavam Slavka Vučurevića, primitivca i galamdžiju koji je dio nakaradnog sistema, vječiti direktor još od mladih dana u bivšoj Jugoslaviji, stari skojevac i komunista, jer on neće Trebinju donijeti potreban korjenit zaokret u funkcionisanju gradske uprave i napredak nakon smjene SNSD-a i Dobroslava Ćuka.

Bio sam pod žestokim pritiskom, jer sam od Vučurevića i sličnih bio optužen da sam „topli zec“ i „kukavičije jaje“ SNSD-a, da sam tobože dobio stan u Beogradu i silan novac da se kandidujem i podijelim opoziciju, ali je vrijeme, kao najbolje rešeto, pokazalo ko je ko i šta je istina.

Ne želim se miješati drugima u posao, ali poznato je da dugo kritikujem Slavka Vučurevića i da sam davno predlagao da se smijeni i ukloni iz PDP-a, i bojim se da je njegova smjena došla prekasno, jer je obavio zadatak Luke Petrovića i uništio PDP u Trebinju i Hercegovini.

Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svako pokaže svoj trag, i iskreno baš mi je drago da je Slavko izašao iz svog političkog brloga i pokazao svoje pravo lice, izdajnika i sluge Luke Petrovića na koga je nekada bacao drvlje i kamenje, igrajući političke igre, a sada mu poslušno liže šećer iz ruku.

Po Lukinom nalogu, uvijek na zadatku Službe, prevrtljivi skojevac Slavko iznio je brutalne uvrede na račun svojih do juče najbližih saradnika, Ljubiše Krunića i  Saše Borjana, te optužbe na račun Borenovića, Ivanića i Crnatka, kako bi napravio što veću štetu pri odlasku iz PDP-a. To im je hvala što su se za njega borili u izbornim kampanjama od 2008. do 2016. godine, omogućili brojne funkcije i dobro plaćene privilegije, da postane odbornik, poslanik, gradonačelnik, savjetnik člana Predsjedništva BiH pa sve do ambasadora BiH u Sloveniji.

Drago mi je da je Slavko pokazao pravo lice i da se pokazalo da sam godinama govorio istinu govoreći o njemu kao nekom ko je imao zadatak da kompromituje svojim baljezganjem opoziciju, kao što nas je potopio ključne 2014. godine brojnim namjernim gafovima i sramnim pričama o Željki i kobiljoj glavi, i tako omogućio SNSD-u da opstane na vlasti, kao što se uvijek pokazalo da sam bio u pravu i na vrijeme otkrio izdajnike i spavače režima u opoziciji.

Pogledajte snimak konferencije za novinare Slavka Vučurevića nakon današnje odluke da napusti PDP i pridruži se HNP-u Rodoljuba Draškovića.