palpal

СКАНДАЛОЗНО – Павловић се не повлачи и не предаје, организује себи скуп подршке

Јуче сам примијетио, написао и рекао у видео колумни да је одлазећи градоначелник Приједора Далибор Павловић из страха и под притиском прихватио ултиматум Милорада Додика и његов захтјев да се повуче са мјеста градоначелника Приједора након великог скандала и шокантних фотографија које су се појавиле у јавности, али да није послао писмену оставку Централној изборној комисији БиХ, како то налаже закон.

Не вјеруј Данајцима ни кад ти дарове носе, и јуче сам имао и изразио малу дозу опреза да бескрупулозни Павловић не покуша изиграти све, купити вријеме и наћи сламку спаса, чекати да нека нова афера прекије његову и тако спаси функцију.

Павловић је сам себи, преко ботова на друштвеним мрежама, за недјељу, 10. октобра у 17 часова, организује скуп подршке у центру Приједора.

Овакво срамно и скандалозно понашање је велика увреда за све, али прије свега понижење за Милорада Додика, коме је Павловић на овакав начин опалио велики шамар и додатно урушио ауторитет.

Вјерујем да ће Додик додатно истећи уши Павловићу, да ће већ за викенд или у понедјељак послати писмену неопозиву оставку ЦИК-у БиХ, те да ће у недјељу доживјети прави дебакл јер нико нормалан неће доћи на Трг у Приједору да би подржао болесног човјека, алкохоличара и наркомана који се дрогира таблетама.

Ипак са њима, као са лисицама, треба увијек бити максимално опрезан, и чекати да се о свему огласи ЦИК БиХ, јер тек када ЦИК БиХ потврди да се Павловић повукао и распише рокове за ванредне локалне изборе у Приједору може се рећи да је ствар завршена и спремати се за изборе.

 

Небојша Вукановић