palpal

SKANDALOZNO – Pavlović se ne povlači i ne predaje, organizuje sebi skup podrške

Juče sam primijetio, napisao i rekao u video kolumni da je odlazeći gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović iz straha i pod pritiskom prihvatio ultimatum Milorada Dodika i njegov zahtjev da se povuče sa mjesta gradonačelnika Prijedora nakon velikog skandala i šokantnih fotografija koje su se pojavile u javnosti, ali da nije poslao pismenu ostavku Centralnoj izbornoj komisiji BiH, kako to nalaže zakon.

Ne vjeruj Danajcima ni kad ti darove nose, i juče sam imao i izrazio malu dozu opreza da beskrupulozni Pavlović ne pokuša izigrati sve, kupiti vrijeme i naći slamku spasa, čekati da neka nova afera prekije njegovu i tako spasi funkciju.

Pavlović je sam sebi, preko botova na društvenim mrežama, za nedjelju, 10. oktobra u 17 časova, organizuje skup podrške u centru Prijedora.

Ovakvo sramno i skandalozno ponašanje je velika uvreda za sve, ali prije svega poniženje za Milorada Dodika, kome je Pavlović na ovakav način opalio veliki šamar i dodatno urušio autoritet.

Vjerujem da će Dodik dodatno isteći uši Pavloviću, da će već za vikend ili u ponedjeljak poslati pismenu neopozivu ostavku CIK-u BiH, te da će u nedjelju doživjeti pravi debakl jer niko normalan neće doći na Trg u Prijedoru da bi podržao bolesnog čovjeka, alkoholičara i narkomana koji se drogira tabletama.

Ipak sa njima, kao sa lisicama, treba uvijek biti maksimalno oprezan, i čekati da se o svemu oglasi CIK BiH, jer tek kada CIK BiH potvrdi da se Pavlović povukao i raspiše rokove za vanredne lokalne izbore u Prijedoru može se reći da je stvar završena i spremati se za izbore.

 

Nebojša Vukanović