palpal

Šapurićeva supruga postala odbornik, ali u Srpcu

 I dok se čeka konačna Odluka Centralne izborne komisije BiH da li će biti poništeni lažni glasovi iz vreća i pošte NDP-u, da li će institucije dati legitimitet i amnestirati krupni kriminal i zloupotrebe tako što će dozvoliti Bojanu Šapuriću da postane lažni odbornik Skupštine grada iako nema nikakav legitimitet i podršku Trebinjaca, jer je uz sve pare, poslove, bilborde, lajavce, novce i podršku Luke Petrovića dobio svega 209 glasova, duplo manje od cenzusa, njegova supruga Bojana je postala odbornik, ali ne u Trebinju već u Srpcu.

 

Bojana Miholjčić Šapurić prošla je kao osma na konačnoj listi SNSD i u naredne četiri godine biće odbornik vladajuće stranke u Skupštini opštine Srbac, svom rodnom mjestu. Očito je da supruga ima daleko veći ugled i poštovanje u svom rodnom gradu, dobila je 6 puta više glasova od svog supruga, čak 1218 glasova, za razliku od Bojana preletača koga su Trebinjci kaznili zbog mijenjanja stranaka i funkcija za samo par godina počitičke karijere.

Bojana i Bojan su u različitim strankama, bar formalno jer je pojojni NDP postao filijala SNSD-a, al imaju zajedničko to što rade u elektro-energetskom sektoru. Šapurić je po ušao u NDP jer je od Čavića dobio obećanje da će i njega prebaciti iz Elektroprivrede RS u Elektrokrajinu, kao vrsnog kadra sa papirom-diplomom privatnog fakulteta. U Trebinju više nikada neće ni pokušati da se kandiduje, jer ga ni mentor Luka sa silnim novcima ne može pogurati, ali bi Bojan Šapurić za 4 godine možda mogao postati odbornik u Srpcu, ako supruga bude odlučila da ga pogura umjesto sebe u kampanji.

 

Nebojša Vukanović