palpal

Saopštenje Milice Marković posvećeno Nebojši Vukanoviću

Saopstenje Milice Markovic.jpg

Saopštenje Milice Marković o Mladenu Bosiću i Nebojši Vukanoviću

Prenosimo Vam Saopštenje Milice Marković posvećeno Mladenu Bosiću i Nebojši Vukanoviću od 6.2.2017.
U Saopštenju potpredsjednice i poslanice SNSD-a Milice Marković, koje je uputila javnosti neposredno uoči konferencije za novinare održane u Bijeljini., između ostalog izražava se zabrinutost zbog kritika i napada na politiku Milorada Dodika i navodne izdajničke politike srpskih predstavnika u Zajedničkim institucijama BiH. Osvrćući se na gostovanje Nebojše Vukanovića u emisiji „Globalno“ na BNTV, Milica je osudila neprimjerene kritike koje su iznesene na račun predsjednika i premijerke, te izjavu da BiH ne bi trebalo da bude u žiži gostovanja nove američke administracije u navodnom kontekstu žestoke borbe SAD-a protiv terorizma.

Milica se javno pita zašto nisam savjetovao Mladena Bosića kako da glasa hrišćanski i patriotski na sjednici PD PS BiH, te tvrdi da sam ja sa Bosićem kreator velike medijske hajke protiv nje jer smo zabrinuti da li je Jermenija oštećena njenom rezolucijom. Milica zaključuje da smo Bosić i ja zabrinuti za Jermeniju a da radimo protiv interesa srpskog naroda u BiH.
Tokom konferencije za novinare za svega nekoliko minuta Milica Marković je čak u 7 navrata spomenula Nebojšu Vukanovića, kritikujući tekstove koje objavljujemo na našem blogu.

Nebojša Vukanović