palpal

Samo za dušebrižnike i saveznike Luku i Nenada

Prvo Luka Petrović, a onda i Nenad Nešić, puno su se nešto zabrinuli za mene i moje zdravlje, odlazak kod prijatelja dr Erića u Katar, međusobno dijele objave i stavove po društvenim mrežama, a posebno Nešić koji mi uporno, samo juče u par navrata, želi tobože dobro zdravlje, što me je podsjetilo na poruke iz filma Kum.

 

Lijepo je vidjeti kako su obnovili stare veze i prijateljstva, ponovo djeluju sinhronizovano i skladno, baš kako treba i kako smo ih navikli.

Hvala im na brizi, i da se ne bi sekirali, mučili i montirali moje  fotografije sa kamilama, mada ja ne volim da jašem životinje već samo bahate moćnike koji kuluče narod, šaljem im fotografiju dr Erića i mene iz Nacionalnog muzeja Katara u Dohi, te iz Grčke pravoslavne crkve u Dohi, gdje je jutros episkop Makarije služio liturgiju za pravoslavne vjernike.

Neka se drugari i partneri Luka i Nenad ne sekiraju puno za mene, moje prijatelje i saradnike, želim i ja njima da njihov pakt bude što snažniji, da skupa potonu i povuku jedan drugog na političko dno, jer smo mi bili i ostali dva različita svijeta.

 

Nebojša Vukanović